Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑΑΘΗΝΑ 11-2-2016.



ΑΘΗΝΑ 11-2-2016.

Στους έσχατους χρόνους των τεχνητών κρίσεων και των αντιφυσικών συμπεριφορών ο παραλογισμός περισσεύει. Το παράλογο βαπτίζεται λογικό και το ανώμαλο ομαλό. Ο σοδομισμός σε όλη του την αθλιότητα. Βιώνουμε την επίθεση τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των αντίχριστων δυνάμεων σε βάρος τού ανθρωπίνου προσώπου, την επιχείρηση διάλυσης τής ελληνικής οικογένειας που λαμβάνει το μέγεθος τής ύβρεως απέναντι στον Πατέρα Θεό. Και ξωπίσω την μεθόδευση τής εξοντώσεως τής Φυλής μας.

Ζήσαμε την ψήφιση ενός νομοθετήματος τέρατος που προσδίδει χαρακτηριστικά νομιμοποιήσεως και κανονικότητας στην ομοφυλοφιλία, ενάντια στην φύση, ενάντια στην λογική, ενάντια στην πραγματική ιστορία Θεού και ανθρωπότητας. Ομοφυλοφιλικοί γάμοι εν αρχή και μετά μάς φέρνουν υιοθεσίες παιδιών από τούς κίναιδους, «αρσενικούς» και «θηλυκούς». Όλα τούτα με νόμους παράνομους και αντισυνταγματικούς από εκείνους που επικαλούνται τάχα τούς νόμους, από εκείνους που αρνούνται εκπεφρασμένα τον Θεό, από εκείνους που δεν ρωτούν ποτέ τον ελληνικό λαό και τού βιάζουν την ζωή.

Ο Θεός έπλασε τον άνδρα και την γυναίκα και σε εκείνους έδωσε ευλογία και εντολή ταυτόχρονα ώστε να αυξηθούν και να κυριεύσουν ομαλά και δημιουργικά τον κόσμο τους. Ο Θεός έδωσε το μυστήριο τού γάμου στον άνδρα και την γυναίκα που έλαβαν την ευλογία τής τεκνοποιήσεως. Η ελληνική κοσμογονία και η ορθόδοξη θεολογία μας συμπορεύονται στην μία και μόνη κανονικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων, εξασφαλίζοντας την διαιώνιση πίστης και ελληνικής φυλής. Η εξέλιξη και η αναπαραγωγή ψυχών και έργων είναι η πεμπτουσία τού ελληνισμού μας και εκείνοι που αντιμάχονται την ιστορία Θεού και ανθρώπου είναι μισόθεοι και μισέλληνες.

Η επικράτηση τού κιναιδισμού μέσα στον πολιτισμό μας σημαίνει το τέλος τού ελληνισμού και τού πολιτισμού. Είναι μια αναίμακτη ίσως πλην ξεκάθαρη και άτιμη γενοκτονία τής φυλής μας. Πρόκειται για την απομείωση και την σταδιακή εξαφάνιση τής φυλής μας και τού ανθρωπίνου είδους ευρύτερα διά τής στειρώσεως. Δια τής επιχειρήσεως επιβολής ενός τύπου κοινωνιών που υπηρετούν τον παγκοσμιοποιητή τύραννο, ζουν χωρίς κανόνες πίστης και ήθους, εξαχρειώνονται μέσα στα ακόλαστα πάθη τους και όταν πεθαίνουν αφήνουν πίσω τους το απόλυτο τίποτα.

Ο κιναιδισμός δεν έχει κανένα απολύτως ιστορικό ίχνος που να υποστηρίζει την ύπαρξή του. Ούτε στην αρχή τής κοσμογονίας ούτε ακόμη και στους γενόμενους ιστορικώς κατακλυσμούς. Γέννηση και αναγέννηση τού ανθρώπου έχουν πάντα αφετηρία τον άνδρα και τη γυναίκα. Δεν έχει φυσικά ούτε ένα στήριγμα μήτε στις αρχαίες μήτε στις μεσαιωνικές κοινωνίες, αφού ο ελληνισμός είναι το μόνο έθνος παγκοσμίως που αποκαλεί τούς ανώμαλους ως κίναιδους, ως παρίες που κινούν την ντροπή και το όνειδος. Οι δε ποινές ξεκινούσαν από στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων έως κακουργηματικές και εξοντωτικές ποινές.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας συμπεριλαμβάνει τον κιναιδισμό στις βαρύτερες αμαρτίες, ως άρνηση τού Θεού Πατέρα και τής πατρογονικής εντολής για την ορθή χρήση τού ανθρωπίνου σώματος. Διότι το ανθρώπινο σώμα είναι ένας μικρός ναός και η αποστολή του είναι η ευπρέπεια και η διασφάλιση τού αγαθού τής ζωής. Ακόμη και η ιατρική επιστήμη συμπεριλάμβανε επί χρόνους πολλούς την ομοφυλοφιλία στα ψυχοσωματικά νοσήματα, έως ότου το νεοταξικό κτήνος αποφάσισε να σμικρύνει τούς λαούς κάτω από το πρόσχημα των ανθρωπίνων τάχα δικαιωμάτων ώστε να λάβει παγκόσμια εξουσία.

Τα ιστορικώς ακατάβλητα ανθρώπινα μεγέθη που βάλλονται λοιπόν στις μέρες μας είναι η Ορθοδοξία, η Ελληνική Φυλή και η Ελληνική Οικογένεια. Αυτά τα ίδια μεγέθη είναι που αποτελούν τα κάστρα μας. Οι  αξίες μας που θα καταστούν κυρίαρχες τής νέας εθνικοκοινωνικής Ελλάδος που θα εξαλείψει δια παντός όσους την προσβάλλουν. Ο Ανδρείος Έλλην και η Άξια σύντροφός του Ελληνίδα. Ο Εργάτης Έλλην και η Μητέρα Ελληνίδα. Ο Πολεμιστής Έλλην και η Προστάτιδα τής οικογενείας Ελληνίδα. Ο Ζωντανός μέσα σε όλους τούς ιστορικούς χρόνους Ελληνισμός που δίδει υπόσταση, διδαχή και πεδίο δόξης στο Νέο Ελληνικό Αίμα, στην νέα γέννα τής Φυλής μας.

Ανδρείοι Έλληνες, Πιστοί σε Θεό, Πιστοί σε Ελλάδα, φωτεινοί πυρσοί που διαλύουν τα νεοταξικά σκότη. Αυτοί είναι οι Έλληνες. Με το φεγγοβόλημα των νέων καιρών που ξεπηδούν μέσα από την πανώρια ελληνική οικογένεια. Με την άτεγκτη και πάντα δίκαιη ρομφαία που κραταιώνει την ανθρώπινη φύση που εξυψώνει την ηθική υπόσταση τού αθάνατου ελληνικού πολιτισμού.

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και τον κόσμο κυριεύσατε. Καταυγάσατε τις καρδιές με την αγάπη στον Πατέρα Θεό και τον Αποστολικό Ελληνισμό. Να γεμίσει η ελληνική κοινωνία από παιδικά χαμόγελα ελληνικά. Να γεμίσουν οι γειτονιές, οι πόλεις, τα χωριά μας, κάθε σπιθαμή ελληνικής γης με ελληνόπουλα στο αίμα και την ψυχή. Τότε θα έχουμε αληθινά επιτύχει στην αποστολή μας. Με τον όμορφο χαρακτήρα. Με τον σεβασμό στο βαρύ όνομα τής Φυλής μας. Με ανοικτή την οδό στα ελληνικά νάματα. Με την Ελλάδα να έχει ως πρώτη εστία ανάπτυξης το φωτεινό άστρο τής ελληνικής οικογένειας.

Για να επιτύχεις στην εργασία σου προς όφελος τής ράτσας σου πρέπει να εμπνέεις το σεβασμό μέσα από τις δικές σου πράξεις. Να γενείς εσύ ο μαθητής της. Να την σπουδάσεις και να την μεταφέρεις αυτούσια μέσα στην κοινωνία. Να την θωρακίσεις με ισχυρά αντισώματα ενάντια σε ανήθικους και βαρβάρους. Να πιστέψεις στις δυνάμεις τού δικού σου Αίματος. Να κάνεις το Ελληνικό Αίμα εξουσία τής Φυλής. Μύστη Θεοπρέπειας και Εθνοπρέπειας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου